Fotomaraton Fotoğraf Yarışması 2010

Forum İstanbul’un ev sahipliğinde fotoğrafseverler ile buluşan World Press Photo 2010 (Dünya Basın Fotoğrafları 2010) Sergisi, 8-9 Ocak 2011 tarihlerinde “Alışveriş Merkezi’nde Yaşam” konulu ödüllü Fotomaraton Yarışması ile sona erdi.

Canon işbirliğiyle gerçekleşen Fotomaraton’la bir alışveriş merkezinde bir hafta sonunun nasıl geçtiği de fotoğraflarla belgelenmiş oldu.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Fotoğraf ve Video Bölümü Öğretim Görevlisi Fotoğrafçı Orhan Cem Çetin; Fotoğrafçı Arjen Zwart; World Press Photo 2002-2003 Basın Fotoğrafçılığı Semineri Katılımcısı Fotoğrafçı Kerem Uzel; Forum İstanbul Genel Müdürü Joao Xavier ve Canon Eurasia İş Geliştirme Müdürü Tunca Rodoplu’dan oluşan seçici kurulun değerlendirmesi sonucunda Berrin Kalenderli birinciliği elde ederken, Hakan Morsallı ikinci ve Erkan Kalenderli de üçüncü oldu.

Kazananlar, 1’incilik ödülü olarak Canon EOS 1000D, 2’ncilik ödülü olarak Canon Powershot SX210 ve 3’ncülük ödülü olarak Canon IXUS130 fotoğraf makinelerini, yarışmanın sonunda düzenlenen bir törenle Forum İstanbul ve Canon Eurasia yöneticilerinin elinden aldılar.

Ödül alan ve jüri üyelerinin sergilenmeye değer bulduğu 27 fotoğraf, önümüzdeki günlerde Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sergilenecek.

Yorum Yapın

Yorum yapmak için buradan giriş yapmalısınız.