Gonca Yayan-Emel Ertürk Yılmaz resim sergisi

palet_resimsergiYeni Yıla Yeni Bir Sergiyle “Merhaba” Diyoruz! 2010’u sanatla karşılıyoruz!

Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç.Dr.Gonca Yayan ile Yard. Doç.Dr. Ertürk Yılmaz’ın eserlerinden oluşan bir sergiyle Yeni Yıla “Merhaba” diyoruz.

Genel Müdürlük olarak Ekim 2008 tarihinde başlayan galeri faaliyetimizi 2009 yılında da sürdürdük ve bugüne kadar Sanat Galerisinde açılışı gerçekleştirilen 40’a yakın sergimizle “Sanatın ve Sanatçının yanında” olduk. Büyükelçilikler, valilikler, dernekler, resmi ve özel kuruluşlar ile sanatçıları, Ankara’ya armağanımız olan 450 metrekarelik Sanat Galerimizde ağırladık. Sanatı, sanatçıyı sanatseverlerle buluşturduk. Güzel duygulara ve dostluklara vesile olduk. Çeşitli kurum ve kuruluşlarla yaptığımız işbirliğiyle sergilerimizi başka yerlere, başka illere taşıdık. Bu faaliyetlerimiz sanatçı ve sanatseverler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Sanat Galerimizde sergi açarak, sanata gönül veren; emeğini, sevgisini, duygusunu renklerle aktaran; dünyaya sevgi, barış ve dostluk mesajlarını haykıran; galerilerin o büyülü havasını oluşturan tüm sanatçılara; onlara ve bize katılımlarıyla destek veren sanatsever Ankaralılara çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca sanat haberlerimize ajans, gazete, dergi ve bültenlerinde yer vererek, internette yayımlayarak, sanat çemberinin genişlemesine katkıda bulunan basının çok değerli temsilcilerine teşekkür ediyoruz.

Yeni sergimizle 2010’a umutla ve iyi dileklerle başlıyoruz. 05 Ocak 2010 Salı günü saat 18.00’de Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyeleri Yard. Doç.Dr. Gonca Yayan ile Yard. Doç.Dr. Emel Ertürk Yılmaz’ın yağlıboya ve suluboya resimlerinden oluşan sergilerinin açılışında tüm Ankaralı sanatseverleri ve sanata merhaba demek isteyen herkesi Sanat Galerimize davet ediyoruz.

Sergi Açılış Tarihi: 05 Ocak 2010 Salı/ Saat: 18.00-20.00

Sergi Süresi: 05-15 Ocak 2010

Adres: Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Sanat Galerisi

Ceyhun Atıf Kansu Cad. No.122 Balgat/Ankara

İletişim: BYEGM-0312/5836000

Galerimiz Pazar Ve Resmi Tatil Günleri Hariç Her Gün Saat 10.00-18.00 Saatleri Arası Açıktır.

Ceyhun Atıf Kansu Cad. No:122 06520 Balgat /Ankara Ayrıntılı bilgi için irtibat :

Telefon: (0 312) 583 Faks: (0 312)

e-posta: Elektronik ağ: http://www.byegm.gov.tr

Yorum yapın

Yorum yapmak için buradan giriş yapmalısınız.