(2010.02.06) 1. En Güzel Aşk Şiirleri Yarışması

kalem_160

“EN GÜZEL AŞK ŞİİRLERİ “ni, ara vermeden 2 yıldır gerçekleştirildiğini belirten, yapımcı ve organizatör İsrafil ALTINER, bu yılki yarışma ödüllerinin hazırlanmaya başlandığını da vurguladı.

‘Katkı payı’olarak 2 TL başvuru yapabileceği, İzmir’de de tek şiir yarışması olduğunu vurgulamak istiyoruz. Tüm katılımcılara en az 2 ayrı ödülün verileceği, yine; ilk 50 dereceye giren eserlere ise farklı ödüllerin sunulacağı yarışmaya katılmak isteyenler için, Yarışma Koşullarımızdaki ilkelere uyulmasını bekliyoruz” dedi.

Yarışmaya katılma koşullarımız:

1. Şiirin konusu Sevgiliye aşktır (siyasal bir düşünce veya lidere övgü türündeki şiirler yarışma dışı bırakılır.) Yarışmaya 2 adetten fazla şiir göndermeyiniz.

2. Yarışmaya kendi yazmış olduğunuz şiir veya şiirlerinizle katılabilirsiniz. Bir başkasının yazmış olduğu şiirle katıldığınızın belirlenmesi durumunda, “şiir hırsızı olarak” suçlanarak kamuoyuna açıklama yapacağımızın bilinmesini isteriz.

3. Yarışmaya katılan şiirlerin bir başka yerdeki yarışmada ilk üç dereceye girmemiş olması gerekmektedir. (Bu konudaki dürüst davranışı katılımcıya bırakıyoruz.)

4. Yarışmamız; Serbest ve kafiyeli olmak üzere iki ayrı türde değerlendirilecektir. Katıldığınız türü mutlaka belirtiniz.

5. Şiirlerinizin altına gerçek adınızı yazmayınız. Bir rumuz ile yaşınızı belirtiniz. Bir başka kağıt üzerinde ise; yarışmaya katıldığınız şiirinizin adını, şiirin altında kullandığınız rumuzunu ve açık adresinizi (varsa telefon numaranızı) belirtmeniz gerekmektedir.

6. Şiirlerinizi kapalı zarf içerisinde elden getirebileceğiniz gibi, posta ile de gönderebilirsiniz. (Posta gönderilerindeki aksaklıklardan dolayı,Yarışma Kurulumuz sorumlu değildir.)

7. Yarışmaya katılan ve ilk 3 dereceye giren (iki ayrı türde de) büyük ödüller verilecektir. Ayrıca, her iki türde de ilk 10′a giren şiir sahipleri değişik ödüllerle onurlandırılacaktır.

8. Her katılımcının en az 2 ayrı hediye alacağı, ilk 50 kişiye büyük ödüller verileceği, İZMİR’deki TEK yarışmaya herkesi bekliyoruz…

9.Yarışmamıza göndereceğiniz şiirlerin bugünden başlamak üzere, en geç; 6 ŞUBAT 2010 günü saat: 24.00′e kadar elimize ulaşmış olması gerekmektedir. (Son gün, saat: 20.00′e kadar açık olacağız.)

10.Yarışma sonuçları 22 ŞUBAT 2010 PAZARTESİ günü saat:18,00–22,00 SAATLERİ ARASINDA KONAK BELEDİYESİ ALSANCAK PROF.DR. TÜRKAN SAYLAN KÜLTÜR SANAT MERKEZİ’ nde gerçekleşecektir

Tüm katılımcıların ödül dağıtım töreninde bulunmalarını, ödül günü gelemeyecek olanların yerlerine bir yakınlarının gelmelerini ve şiirlerini bugünden itibaren göndermelerini bekliyoruz.

Tüm katılımcılara şimdiden başarılar diliyor, şiirlerinizi süresi içinde göndermenizi bekliyoruz.

Yarışmaya Başvuru yerimiz: EMRE FİLM MÜZİK YAPIM VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ:

“EN GÜZEL AŞK ŞİİRLERİ” MİMAR KEMALETTİN CADDESİ TALAT ÜLKÜ ÇARŞISI NO:107 KAT:6 DAİRE 604 ÇANKAYA – İZMİR TELEFON: 0232 446 33 90

Daha geniş bilgi için 

51 Yorum

  1. senem diyor ki:

    insanları ödül vaadiyle kandırıp kendileri para kazanmaya çalışıyorlar.kafadan isim uydurup
    ilk 100 e koyuyorlar. ha bide 50 milyon isteyip şiirinizi kitapta göreceksiniz demeleri var ya. zaten o kitap sadece bizim elimizde olacak ne piyasaya sürülecek nede kimse okuyabilecek.Ne anladım ben bundan İşte öyle kendimiz bakıp bakıp durucaz. Sizin şiiriniz varsa bende size yardımcı olayım uyduruk birşiir kitabına ekleyeyim.
    Siz bizi aptal mı sandınız. Bu şekilde para kazanmaya çalışmışsınız ama bizim türk halkı bir süre sonra herşeyin farkına varır.Ve sizi yarı yolda bırakır.Öylede oldu.Çoğumuz kandırıldığımızın farkına vardık.ben hiç bir şiir yarışmasında ücret istendiğini görmedim.
    bizi aptal yerine korken siz o duruma düştünüz.para kazanıcam derken elinize ayağınıza bulaştırdınız.

    Cevaplamak için giriş yapın
  2. diyor ki:

    açıklama yapıldı ve organizasyon harikaydı…

    Cevaplamak için giriş yapın
  3. diyor ki:

    arkadaşım ithamlarınız ağır

    Cevaplamak için giriş yapın
  4. caner diyor ki:

    bunlar dogru dürüst acıklama yapmıyor zaten muzık yapım sirketleri ınsaları kandırmak icın vardır türkiyeede herks bir bardak su icsın allah bilır kendı tandııkları kişileri birinci yapmşlardır

    Cevaplamak için giriş yapın
  5. gizem diyor ki:

    Yarışmaya katılan herkes günlerdir sonuçları merak ediyor..Kimsede çıkıp açıklayacağız demiyor..22sinde tören var diye mesaj atılıyor..Ama daha kimin kazandıklarını doğru düzgün bile öğrenemedik.Lütfen internet üzerinden bir açıklama yapın..!

    Cevaplamak için giriş yapın
  6. nehir diyor ki:

    Yarışma sonuçlarıyla ilgili lütfen buraya tıklayınız!

    Cevaplamak için giriş yapın
  7. elif diyor ki:

    daha güzel şiirler olabilir

    Cevaplamak için giriş yapın
  8. mustafa keleş diyor ki:

    İyi akşamlar İsrafil bey.Yarışma sonuçları, kazanan yarışmacı arkadaşlar ne zaman ilan edilecek.Sonuçlar belli oldu mu?Teşekkürler.

    Cevaplamak için giriş yapın
  9. tayfun tarım diyor ki:

    ewet bu konuyu ben de çok merak ediyorum

    Cevaplamak için giriş yapın

Yorum Yapın

Yorum yapmak için buradan giriş yapmalısınız.